Integraal Kindcentrum Joannes

Kinderen zitten met juf aan tafel

Integraal Kind Centrum (IKC) IKC Joannes is een voorziening voor kinderen van 0 tot 12 jaar, waar vroeg- en voorschoolse educatie, peuterbegeleiding/peuterspeelwerk, kinderopvang, onderwijs en buitenschoolse opvang samengaan en elkaar versterken in een gebouw.

Een organisatie waarin leerkrachten, pedagogisch medewerkers en onderwijsassistenten samenwerken binnen één pedagogische en educatieve doorgaande leerlijn voor kinderen. Alle betrokken partijen, ieder vanuit eigen kracht en expertise, leveren hier een actieve bijdrage aan. Opvang, onderwijs, opvoeding, ontwikkeling en ontspanning gaan binnen de samenwerking hand in hand, met het kind als stralend middelpunt. 

 

Nieuws

Er verschijnen regelmatig nieuwsberichten op onze schoolapp. Hiervoor heeft u persoonlijke inloggegevens nodig in verband met de privacywet. 

Houd ook onze social media in de gaten:

- Facebook         - Instagram

Huur gymzaal

Op IKC Joannes beschikken we over een eigen gymzaal. Hier wordt bewegingsonderwijs gegeven en de ruimte wordt gebruikt voor vieringen, maar in de avonden en in het weekend is de gymzaal te huur voor recreanten. Dit kan incidenteel, maar ook structureel. Wilt u hier gebruik van maken of wilt u meer weten over de beschikbaarheid of de prijzen? Dan kunt u contact met ons opnemen via p.venneman@innerwaard.nl