Integraal Kindcentrum Joannes

Wanneer u moet werken of andere verplichtingen heeft, betekent dit dat u de zorg voor uw kind aan anderen over moet laten. Wij bieden uw kind een plek waar hij of zij in een huiselijke, vertrouwde omgeving professioneel en zorgzaam wordt opgevangen. Natuurlijk wilt u weten waar uw kind terecht komt en wie de medewerkers zijn. U bent daarom altijd van harte welkom voor een rondleiding en kennismaking. Maakt u van te voren een afspraak, dan weet zeker dat wij alle gelegenheid hebben om u rustig rond te leiden en uw vragen te beantwoorden.

Intake

Voorafgaand aan de opvang van uw kind vindt er altijd een intakegesprek plaats. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk kennis met u te maken. Tijdens het gesprek horen wij graag de relevante informatie over uw kind, zodat wij hier rekening mee kunnen houden om zijn of haar verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken. Tijdens dit gesprek informeren wij u ook over de praktische zaken van de opvang, de huisregels en ontvangt u een aantal formulieren om in te vullen.

Aanvragen intakegesprek

Wat is uw naam?
Ongeldige invoer
Wat is uw e-mailadres
Wilt u een intakegesprek voor opvang, onderwijs of beiden?
Wat wilt u ons vertellen of vragen?
Ongeldige invoer

Nieuws

Er verschijnen regelmatig nieuwsberichten op onze schoolapp. Hiervoor heeft u persoonlijke inloggegevens nodig in verband met de privacywet. 

Houd ook onze social media in de gaten:

- Facebook         - Instagram

Huur gymzaal

Op IKC Joannes beschikken we over een eigen gymzaal. Hier wordt bewegingsonderwijs gegeven en de ruimte wordt gebruikt voor vieringen, maar in de avonden en in het weekend is de gymzaal te huur voor recreanten. Dit kan incidenteel, maar ook structureel. Wilt u hier gebruik van maken of wilt u meer weten over de beschikbaarheid of de prijzen? Dan kunt u contact met ons opnemen via p.venneman@innerwaard.nl