Integraal Kindcentrum Joannes

4 tot 12 jaar

buitenschoolse opvang

Na schooltijd is er tijd voor ontspanning. Onze buitenschoolse opvang biedt volop mogelijkheden, kinderen moeten hier niets, maar kunnen hier hun eigen keuzes te maken. En keuze hebben zij volop! Dagelijks is er een keuze uit activiteiten op het gebied van de pijlers: Sport, Cultuur, Natuur & Avontuur, Multimedia en Wereldwijs. Ook buitenspelen staat hoog in het vaandel. Bij uitstapjes wordt gebruik gemaakt van onze eigen Zonnekinderen busjes. 

De BSO is gevestigd in de hal van ons IKC, maar maakt ook gebruik van de gymzaal, de pleinen en biedt activiteiten aan in de omgeving. De BSO werkt samen met de andere BSO's van Zonnekinderen in Duiven. Door samen te werken is er een nog uitgebreider activiteitenaanbod! Naast het activiteitenprogramma van de eigen locatie komen ook de pijlerscoaches regelmatig langs op de locatie om leuke activiteiten op hun gebied aan te bieden. 

Voorschoolse opvang en vakantieopvang

Op IKC Joannes wordt ook voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur geboden en vakantieopvang van 07.00 – 18.30 uur.

Lees meer over onze buitenschoolse opvang of schrijf uw kind in.

Nieuws

Er verschijnen regelmatig nieuwsberichten op onze schoolapp. Hiervoor heeft u persoonlijke inloggegevens nodig in verband met de privacywet. 

Houd ook onze social media in de gaten:

- Facebook         - Instagram

Huur gymzaal

Op IKC Joannes beschikken we over een eigen gymzaal. Hier wordt bewegingsonderwijs gegeven en de ruimte wordt gebruikt voor vieringen, maar in de avonden en in het weekend is de gymzaal te huur voor recreanten. Dit kan incidenteel, maar ook structureel. Wilt u hier gebruik van maken of wilt u meer weten over de beschikbaarheid of de prijzen? Dan kunt u contact met ons opnemen via p.venneman@innerwaard.nl