Integraal Kindcentrum Joannes

Leuk dat u ge├»nteresseerd bent in onze opvang! Wilt u uw kind(eren) aanmelden of liever eerst wat meer informatie? Neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar: 0316 340079. Wij staan u dagelijks van 08:30 tot 17:00 uur met alle plezier te woord.

Direct aanmelden kan via deze pagina. Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Nieuws

Er verschijnen regelmatig nieuwsberichten op onze schoolapp. Hiervoor heeft u persoonlijke inloggegevens nodig in verband met de privacywet. 

Houd ook onze social media in de gaten:

- Facebook         - Instagram

Huur gymzaal

Op IKC Joannes beschikken we over een eigen gymzaal. Hier wordt bewegingsonderwijs gegeven en de ruimte wordt gebruikt voor vieringen, maar in de avonden en in het weekend is de gymzaal te huur voor recreanten. Dit kan incidenteel, maar ook structureel. Wilt u hier gebruik van maken of wilt u meer weten over de beschikbaarheid of de prijzen? Dan kunt u contact met ons opnemen via p.venneman@innerwaard.nl