Integraal Kindcentrum Joannes

Kinderen zijn aan het lunchen

Kinderopvang Zonnekinderen is een middelgrote organisatie met locaties in Lingewaard, Liemers en Achterhoek. Ons Serviceburo is in Arnhem. Bij Zonnekinderen is ieder kind het stralend middelpunt. Dit betekent dat we ieder kind als een individu de mogelijkheid bieden om zich in zijn of haar eigen tempo te ontwikkelen in een veilige en vertrouwde omgeving. Binnen IKC Joannes bieden wij kinderdagopvang van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang.

Waar wij voor staan:

  • Professionaliteit en kwaliteit
  • Huiselijkheid
  • Ontwikkelingsgericht werken met Startblokken
  • Inzet van coaches
  • Onze pijlers: Natuur & Avontuur, Sport, Cultuur, Multimedia & Techniek en Wereldwijs

Welkom bij ons Integraal Kind Centrum in Groessen: IKC Joannes. Onze huiselijk en gezellige ingerichte ruimtes én fijne buitenruimte zorgen voor uren speelplezier. Voor elke leeftijd is er speciaal speelmateriaal aanwezig waardoor jouw kind optimaal wordt uitgedaagd. Voor de allerkleinsten is er een ruime grondbox waarin ze volop kruipen, rollen en bewegen. We bieden opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar, in diverse groepen. Benieuwd naar onze locatie? Bekijk de video!

Nieuws

Er verschijnen regelmatig nieuwsberichten op onze schoolapp. Hiervoor heeft u persoonlijke inloggegevens nodig in verband met de privacywet. 

Houd ook onze social media in de gaten:

- Facebook         - Instagram

Huur gymzaal

Op IKC Joannes beschikken we over een eigen gymzaal. Hier wordt bewegingsonderwijs gegeven en de ruimte wordt gebruikt voor vieringen, maar in de avonden en in het weekend is de gymzaal te huur voor recreanten. Dit kan incidenteel, maar ook structureel. Wilt u hier gebruik van maken of wilt u meer weten over de beschikbaarheid of de prijzen? Dan kunt u contact met ons opnemen via p.venneman@innerwaard.nl